Agenda del Sona la Dipu #7: Low Festival, The Saltitos, La Hora del Té…

Agenda del Sona la Dipu #7

Després d’una setmana molt intensa amb la segona semifinal del Sona la Dipu 2017, juliol es tanca amb molt de ritme!

Inauguren les cites musicals d’esta setmana La Hora del Té i The Saltitos el dijous 27 a les 20:00h al Veles e Vents (València).  Els primers presentaran els temes del seu últim treball “The End of the War” amb melodies provinents de sons americans com el Folk o el Country mentres que The Saltitos portaran a l’escenari el seu potent rock.

Pel que fa a la presència dels grups del Sona la Dipu al festivals, esta setmana és el torn de Geografies, Meridian Response i Lígula. Des del dissabte, les tres bandes estaran al Low Festival on actuaran bandes com Franz Ferdinand, The Hives, Lori Meyers o Mando Diao. Des del dream-pop de Meridian Response fins al folk-rock de Lígula  i amb el pop-rock de Geografies, Benidorm descobrirà la màgia dels sons valencians. Precisament, des del seu twitter, Sona la Dipu està sortejant una trobada per als fans de Geografies a Benidorm, activa fins demà.

Finalment, el diumenge serà el torn  de Mediterranean Roots  a Cullera i Candela Roots, finalistes del 2016,  a l’Aplec dels Ports. Les dos bandes tenen un enèrgic directe on demostren la qualitat del reggae nascut a València.

Prepara’t per  a un cap de setmana inigualable!

 

 

 

Tag Cloud:

agenda  / benidorm  / indie  / juliol  / low  / música  / rock  / sonaladipu  / valència

By admin_sonaladipu