Twise

  1. 02 - So Real (Feat. Payoh SoulRebel) Twise 4:30
  2. 03 - El Lado Positivo (Feat. Payoh SoulRebel) Twise 3:56
  3. 08 - Fallin' (Feat. CJ) Twise 5:07
  4. 10 - No Other (Feat. TurkSoulRefugee) Twise 4:47

Twise

TWISE és una formació que va començar al gener de 2015, que consistix en la creació de beats i grooves amb l’essència de sempre, però amb un so diferent i original. Només dos instruments per a crear el fil conductor de la cançó.

Per a això empren bateries, tant analògica com electrònica, i un set de piano, teclats i sintetitzadors, per a així aprofitar al màxim tota la gamma cromàtica que estos instruments aporten. En els seus concerts sempre van acompanyats de diferents vocalistes i instrumentistes per a reforçar les seues cançons. Recorren gèneres que comprenen des del soul més clàssic, fins al jazz contemporani, afro beat, funk, reggae, hip hop…

És en el directe on realment s’aprecia l’estil i la tècnica, la compenetració, la capacitat d’improvisació i sobretot l’entusiasme.

Per a la participació del concurs Sonaladipu 2018 Twise estarà en format trio, compost per Sammy Supreme als teclats, sintetitzadors i cors, Rafa Alcanyís a la bateria, samplers i cors, i Bárbara Gramage a la veu principal.

Tag Cloud:

By admin_sonaladipu