The Seafood Special

  1. Hurt Again MASTER 1 3:23
  2. The Times The Seafood Special 3:18
  3. When You Sing Along The Seafood Special 2:26
  4. YOUR_SMILE_Mix_2 4:23

The Seafood Special

The Seafood Special naix d’una idea concebuda en la ment de Nerea Serrano després d’un estiu humit i calorós en la ciutat de València. Naix de l’essència d’unes cançons que parteixen de la base acústica en la que són compostes i que es transformen en menudes dosis de folk rock i psicodelia en la posada en comú d’estos quatre músics.

Nerea Serrano, David Campillos (Els Canadencs, Trinidad) , Sergio Civera (Dezervers) i Javier Marcos (Galop, La Muñeca de Sal, Trinidad) cavalquen entre les distintes influències personals i necessitats pròpies de les cançons per a donar-li la llum a este projecte intimista i evocador.

Al gener de 2015 graven un single de dos cançons. Gravat amb Carlos Ortigosa en Musicrooms, “The Times”; “When You Sing Along”; són les dos cares d’una moneda, la frescor pop i el costat més intimista que es fusiona en The Seafood Special.

Al maig de 2017 es va estrenar un Mini-LP de sis cançons titulat “Broken Songs”; (Umami Music) on les cançons tornen a la seua estructura ma?s ba?sica i aborronadora. El disc ha sigut gravat, mesclat i masteritzat per Xisco Rojo en Sauerland Studios & Recording Co. (Madrid) i ix en una edició limitada davall el segell col·lectiu madrileny Umami Music.

El llançament es va presentar en la gira de Julie Doiron que obrirà  Nerea en diversos formats: a València i Madrid tocarà en format dúo junt amb el multi-instrumentista madrileny Xisco Rojo, mentres que en la resta de concerts el farà en solitari acompanyat de la guitarra acústica i uns quants pedals d’efectes.

La secció rítmica de Doiron estarà composta per la base rítmica de The Seafood Special: David Campillos al davall i Javier Marcos a la bateria.

Tag Cloud:

By admin_sonaladipu