2.500 persones reben a Picassent als guanyadors del Sona la Dipu 2017, Dûrga i Frida, al seu concert amb Amaral

Presentació guanyadors del Sona la Dipu 2017

Sona la Dipu 2017 tanca una etapa amb molt d’èxit. El dissabte, 2.500 persones es van reunir a Picassent per veure el directe de Dûrga i Frida com a guanyadors del Sona la Dipu d’enguany, a més de l’actuació del duo Amaral.

Esta festa de presentació va arrancar amb l’actuació del rap amb banda de Frida. El grup valencià va pujar a l’escenari cap a les 22:00h amb els seus temes a més d’una força i qualitat que va fer vibrar a tots els assistents. Després, al voltant de les 22:35h, va ser el torn de Dûrga. El trio de post-rock va demostrar molta intensitat i sensibilitat en les seues melodies, fent que la seua actuació fora emocionant. Amb els seus directes, ambdues formacions es converteixen en una mostra de l’evolució del certamen, on fins i tot arriben gèneres més alternatius.

Posteriorment va ser el torn de Amaral, que van omplir l’escenari amb una posada en escena espectacular. El duo va presentar les cançons del seu últim LP “Nocturnal” a més de repassar alguns dels seus temes clàssics.

Tot i que el certamen ja ha seleccionat les bandes guanyadores del 2017, el Sona la Dipu continuarà en actiu com a plataforma de promoció i difusió de totes les bandes emergents valencianes que han participat  -o s’han presentat com a candidats-  al concurs a esta i altres edicions. Podreu descobrir-lo a esta web i les nostres xarxes socials.

Tag Cloud:

amaral  / dûrga  / frida  / picassent  / sona la dipu

By admin_sonaladipu