Jurat (Edició 2018)

 • María Carbonell
  Redactora i fotògrafa a Alquimia Sonora, on dóna suport a l'escena musical valenciana des de fa set anys. Col·laboradora a diverses publicacions com Los Ojos de Hipatia, Buensalvaje España y El Asombrario. Directora de la promotora valenciana PitaSound Prom, en actiu des de fa cinc anys.
 • Marta Moreira
  Periodista freelance amb més de 15 anys d'experiència dins del sector musical, escrivint en mitjans com ABC, ValenciaPlaza i Esquire i en la producción de esdeveniments i festivals. Ha participat dins dels comités de selección de SGAE i gestiona les relacions amb mitjans de diferents bandes de pop, rock, punk i música electrònica.
 • Quique Medina
  Quique Medina porta més de 15 anys agitant la ciutat de València, fent-la vibrar amb la música. Actualment és programador cultural a La Marina de València i a més, Co-director del Deleste Festival. Ha sigut Director de Comunicació de l'Espai Rambleta. Informa o ha informat des de mitjans com Valencia Plaza, la SER, La Voz del Mediterráneo, Beat Valencia, El Mundo, Mondo Sonoro o Redacción Atómica.
 • Kiko Tur
  Kiko Tur és el cantant del grup Aspencat, un projecte musical amb la voluntat de vehicular grans inquietuds musicals i ser un altaveu contra les injustícies socials. Aspencat inclou en el seus 12 anys de trajectòria 5 discs i més de 600 concerts als escenaris dels festivals més importants de l'àmbit lingüístic i de l'Estat.
 • Amalia Garrigós
  Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb quasi trenta anys en l'ofici de la comunicació, actualment dirigeix i presenta el programa radiofònic, Territori Sonor: l'aparador de l'escena musical valenciana. Es tracta del magazín de contingut musical, pluriestilístic i plurilingüístic, que s'emet en directe cada dia entre les 19h i les 20h en la ràdio d'Àpunt mèdia.
 • Laura Albert (suplent)
  Tècnica de so, productora musical i punxa-discos (Làuder). Fundadora del Col.lectiu musical-feminista Fusa Activa. Ha col.laborat als documentals "Las que faltaban" i "Tomar el escenario". Ha fet tallers i seminaris sobre patriarcat musical. Llicenciada en Psicologia.
 • David Ferri (suplent)
  La vinculació de David Ferri amb la música és intensa. Del 2007 al 2013 va ser tècnic de so i tour manager dels Obrint Pas. Des del 2009 i fins ara és tècnic de so de La Raíz i des del 2011, també el seu manager i tour manager. També és cap tècnic i cap de producción a diferents festivals.