El Sona la Dipu continua

El Sona la Dipu continua com a programa per la promoció de les bandes emergents valencianes

Després de  conèixer els guanyadors de l’edició del Sona la Dipu d’enguany, el programa continua amb la promoció de les bandes participants a esta i altres edicions així com les que s’hagen inscrit al certamen sense resultar semifinalistes.

Així, a més de la recent confirmació de Dûrga, Frida, Indian Hawk, L’Emperador, Mireia Vilar The Vibrowaves al festival Deleste, esta setmana formacions com Meridian Response, Lígula i The Saltitos actuaran al Granada Sound, concretament, el dissabte 23. Precisament, The Saltitos estaran a Alacant el dia previ, divendres 22, dins d’una jornada de concerts i activitats organitzada pel festival Fuzzville!!!, compartint cartell amb bandes com els nord-americans Supersuckers.

I si vius a València tens l’oportunitat de disfrutar, des de demà i fins el dissabte, de GEM, Odd Cherry Pie y The Seafood Special al She’s The Fest, un festival que pretén donar visibilitat al talent femení i on estan confirmades formacions com Hinds o Christina Rosenvinge.

Pel que fa a altres bandes participants al Sona la Dipu, la seua agenda continua molt activa: per una banda, Candela Roots actuaran el divendres al Mikel Fest, dins de la programació de la Fira d’Onda, L’Emperador a la Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, i Tardor, semifinalistes del Sona la Dipu al 2016, publiquen hui el seu nou disc, “Patraix”.

 

By admin_sonaladipu