Dûrga publiquen “Mudyô”

Dûrga publiquen “Mudyô”

Dûrga és una de les noves bandes amb imponent projecció nacional a l’escena post-rock estatal, gràcies a un so de gran intensitat que beu d’arrels com el punk, el folk, el hardcore i el blues.

La seua victòria al Sona la Dipu, va suposar la consolidació de la trajectòria d’esta formació que els ha portat a realitzar una gira nacional amb molta acceptació i els ha permès entrar de ple en el procés de preparació del seu nou LP.

 

Però mentres esperem ese nou treball, la banda ha publicat  “Mudyô”,una cançó que, tal com van fer amb “Venjança”, s’inspira en el respecte a l’entorn natural present a la cultura japonesa. En este nou tema, Dûrga acull un concepte del folklore japonès que reflexiona sobre la transitorietat de la vida material, on s’inclou la vida humana, enfront de la imposició de la naturalesa.

Per cert, es va publicar exclusivament ahir a Mondo Sonoro i des de hui, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

Esta intensa activitat és una característica inherent a totes les bandes que formen part de Sona la Dipu. Així, demà podreu veure en directe  a Mediterranean Roots a la sala Loco Club (presentant el seu nou treball “MedRoots” i hui a  Mantequilla Voladora a la sala Darkness de Sedaví.

Si voleu escoltar “Mudyô”, ací teniu tots els enllaços:

Tag Cloud:

agenda  / dûrga  / Mudyô  / single  / valència

By admin_sonaladipu