Dûrga se’n va de gira amb Niños Mutantes

Dûrga se'n va de gira amb Niños Mutantes

Dûrga se’n va de gira. La formació de post-rock va resultar guanyadora del Sona La Dipu el passat mes de setembre. D’entre altres reconeixements, al grup li correspon una gira de la mà d’un dels grups més respetats del pop-rock independent nacional, Niños Mutantes. En esta gira, ambdues formacions compartiran cartell a cinc ciutats al llarg del mes de novembre: Barcelona, Saragossa, Múrcia, Alacant i Màlaga.

Menys de dos anys i un EP han servit perquè Dûrga esdevinguera una de les noves sensacions del post-rock estatal. “Venjança”, el seu primer EP, beu del punk, el folk, el hardcore o el blues per articular un missatge de denuncia contra el maltractament a la natura. Una breu però immensa epopeia rock que s’inspira en el respecte per l’animal present a la cultura japonesa i que demostra amb el seu múscul sonor per què esdevingueren guanyadors del Sona La Dipu 2017 per davant d’altres vora 100 participants. Ja han cridat l’atenció de mitjans com Mondo Sonoro, Keep An Open Mind o Crossed Letters.

Niños Mutantes, d’altra banda, es troben en el millor moment de la seua carrera, tant al directe com a l’estudi, una cosa que queda patent a “Diez”, un àlbum que els ha tornat a col·locar al més alt del pop independent estatal, amb temes universals que s’expandeixen des de Granada cap el món i que els ha convertit en una de les bandes més respetades i admirades de l’indie espanyol.

Estes són les dates completes de la gira, així com els enllaços per comprar les entrades:

Barcelona, 10 de novembre (Luz de Gas):
https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ninosmutantes/

Saragossa, 11 de novembre (Las Armas):
https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ninos-mutantes-en-zaragoa/

Múrcia, 17 de novembre (REM):
https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ninos-mutantes-en-murcia/

Alacant, 18 de novembre (Stereo):
https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ninos-mutantes-en-alicante/

Màlaga, 25 de novembre (La Trinchera):
https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ninos-mutantes-en-malaga/

Tag Cloud:

By admin_sonaladipu