Yo Diablo, Twise, Tin Robots i Mr. Perfumme finalistes del Sona la Dipu 2018

El guanyador d’aquesta edició es decidirà a Gandia divendres 28 de setembre en un concert que comptarà amb Zoo, Rayden i Sense Sal com a caps de cartell.

Els grups Yo Diablo, Twise, Tin Robots i Mr. Perfumme han sigut els triats pel jurat de la present edició del Sona la Dipu com a candidats a guanyar el programa musical de la Diputació de València. Després d’un mes de concerts, el jurat ha atorgat la màxima puntuació al so rockabilly de Yo Diablo, seguit del soul fusió de Twise, el pop-rock psicodèlic de Tin Robots i l’eclecticisme de Mr. Perfumme.

En la seua carrera a la final, el trepidant duo de Rockabilly Yo diablo va conquistar Requena el passat mes d’agost amb els seus sons salvatges i un estil vintage en estat pur que no va deixar indiferents als assistents. Per la seua banda, Twise va ser un dels grups que va obrir aquesta edició del certamen a Ontinyent, en una actuació que va destacar per la seua elegància, el maneig dels matisos dins del blues, el soul i el jazz i el treball del bateria de la formació.

Ja al setembre, Tin Robots i Mr. Perfumme van compartir escenari a Moncada en un multitudinari concert encapçalat per Orozco. Els primers van presentar un espectacle de rock psicodèlic amb un marcat toc de Beatles i record a la música americana de mitjan el segle XX. Per la seua banda, Mr. Perfumme no van deixar indiferents als espectadors amb el seu estil enèrgic i eclèctic. Tots dos es van guanyar el seu bitllet per a la final en la capital de La Safor.

Final a Gandia

Les quatre bandes finalistes exposaran els seus arguments musicals divendres que ve 28 de setembre a Gandia, en un concert encapçalat pel grup natiu de la localitat, Zoo, el raper Rayden i el sextet català Sense Sal. El jurat del Sona, compost per Kiko Tur, María Carbonell, Marta Moreira, Quique Medina i Amalia Garrigós, decidirà després de les seues actuacions com serà l’únic guanyador d’aquesta edició.

L’última semifinal va tenir lloc el cap de setmana passat a la Pobla de Vallbona, en el qual ha sigut el concert més rocker del certamen.
Mago de Oz i Siniestro Total van comandar la vetlada musical en el Camp de Turia, on es van presentar les bandes del Sona Linqae i Fuego Amigo, a més de Samuel Reina. Finalment, cap dels tres aspirants ha pogut classificar-se per a la gran final del pròxim divendres.

Tag Cloud:

By Sona La Dipu